HTML

Támogasd munkákat!

Add adód 1%-át a KézenFogva Alapítványnak! Adószám: 18050495-2-43

További adományt az alábbi számlára utalhatsz: Bankszámla szám: 11991102-02135012

Rólunk

Azoknak segítünk, akik kérni sem tudnak. A fogyatékos emberek ügye a mi ügyünk! A KézenFogva Alapítvány 1993 óta küzd azért, hogy a fogyatékos emberek is egyenlő jogú tagjai legyenek a társadalmunknak.

Kézenfogva Alapítvány a Facebook-on

Történetek fogyatékos emberekkel, emberekről és emberekért

2014.05.16. 00:45 K+F

Tandemes rekordkísérlet Tillával

Különleges programra invitálunk a KézenFogva Alapítvánnyal május 17-én, szombaton mindenkit, aki szeretne részt venni Tillával együtt egy izgalmas rekord felállításában! Nem para a PARA! Tandemezz te is!

Tilla_bringa-1024x768.jpg

Szombaton a rakparton

A KézenFogva Alapítvány „Fogadd el, fogadj el” rendezvénysorozata keretében ezúttal egy egészen extrém sportolási lehetőségre hív. A Nem para a PARA! 12 órás kerék tusa! Rekordkísérlet Budapesten elnevezésű rendezvény a budapesti Műegyetem rakparton lesz, ahol a színes programok mellett egy nagyszabású rekord felállításához is várjuk a biciklizni szeretőket.

Reggel 7 órától este 19 óráig folyamatosan hajtani fogjuk a pedálokat, mégpedig úgy, hogy a hátul ülő társunk látássérült lesz, vagy valaki, aki olyan bevállalós, hogy bekötött szemmel mer bringázni. Természetesen bárki beszállhat kedve szerint, egyénileg vagy csapatban, akár 1-2 kör erejéig is. Egyszerre tíz tandem gurul majd a pályán, a sikerhez az szükséges, hogy mindig legyen legalább egy mozgásban.

A tandemezés mellett interaktív formában ismerhetitek meg a fogyatékos emberek világát. Gyerekek és felnőttek egyaránt próbára tehetik ügyességüket egyéni hajtányokon, vak ping-pongban, vagy éppen a kerekesszékes akadálypályán, az  egész napos jó hangulatról pedig Tilla gondoskodik. 

Mindannyian egy közös biciklit tekerünk

A kísérlet egy komoly üzenetet hordoz: mindannyian egy közös biciklit tekerünk, fogyatékos és kevésbé fogyatékos emberek csak együttműködve juthatunk el bárhová.

Mindegy, hogy barátokkal vagy családdal, egyénileg vagy csapatban érkezel, a lényeg, hogy legyél ott Te is május 17-én, szombaton 07:00-19:00 óra között a Műegyetem rakparton és csatlakozz a rekordkísérlethez! Olvasd el a részletes programot, ne hagyd ki a tandemes bulit!

Ha még nem rendelkeztél adód 1%-ról, jusson eszedbe a KézenFogva Alapítvány!
Adószámuk: 18050495-2-43

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kezemfogva.blog.hu/api/trackback/id/tr26172267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.05.16. 13:26:47

De abban mi a rekord, hogy 12 órán keresztül gurul bringa a pályán?
Fogyatékos tandemen már 24 órás terepbringa versenyen is indult. Persze annak nem volt semekkora hírértéke, mert (szerencsére) a celebek elkerülték a versenyt.
süti beállítások módosítása