HTML

Támogasd munkákat!

Add adód 1%-át a KézenFogva Alapítványnak! Adószám: 18050495-2-43

További adományt az alábbi számlára utalhatsz: Bankszámla szám: 11991102-02135012

Rólunk

Azoknak segítünk, akik kérni sem tudnak. A fogyatékos emberek ügye a mi ügyünk! A KézenFogva Alapítvány 1993 óta küzd azért, hogy a fogyatékos emberek is egyenlő jogú tagjai legyenek a társadalmunknak.

Kézenfogva Alapítvány a Facebook-on

Történetek fogyatékos emberekkel, emberekről és emberekért

2016.02.29. 10:14 K+F

Pályázz te is!

Címkék: gyerek élmények elfogadás fogyatékosság rendezény fogyatékos ember Kézenfogva Alapítvány

Lehetőséget szeretnénk teremteni az általános és középiskolás diákok számára, hogy játékos, élvezetes keretek között ismerkedjenek meg a fogyatékos emberek mindennapi kihívásaival. Szeretnénk hozzájárulni, hogy a tanulókban esetlegesen élő előítéletek eltűnjenek és segítő szándék és megértés vegye át a helyüket.

Ezért egy pályázatot írtunk ki, ahol Guinness, de legalábbis magyar rekord kísérletre várunk ötleteket. Mindenképpen olyan ötletet keresünk, amit fogyatékos és ép gyerekek együtt tudnak végrehajtani.

Részletek és jelentkezési lap itt: https://kezenfogva.hu/node/1545

Pályázzatok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezemfogva.blog.hu/api/trackback/id/tr608403996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása