HTML

Támogasd munkákat!

Add adód 1%-át a KézenFogva Alapítványnak! Adószám: 18050495-2-43

További adományt az alábbi számlára utalhatsz: Bankszámla szám: 11991102-02135012

Rólunk

Azoknak segítünk, akik kérni sem tudnak. A fogyatékos emberek ügye a mi ügyünk! A KézenFogva Alapítvány 1993 óta küzd azért, hogy a fogyatékos emberek is egyenlő jogú tagjai legyenek a társadalmunknak.

Kézenfogva Alapítvány a Facebook-on

Történetek fogyatékos emberekkel, emberekről és emberekért

2016.02.23. 18:15 K+F

Infóbázis - Minden adat egy helyen

Címkék: gyerek adatbázis fogyatékos fogyatékosság fogyatékos ember Kézenfogva Alapítvány

Ki segíthet, ha fogyatékos gyermekünk született? A kétségbeesett szülők első és legfontosabb problémája az információ hiánya. Kihez fordulhatok? Hol találok megfelelő, szakmai segítséget? Van a lakóhelyemhez közel speciális fejlesztő központ? Milyen segélyre, kedvezményekre, szolgáltatásra vagyok jogosult?

Ezekre a kérdésekre adunk választ!

Az INFÓBÁZIS egy online adatbázis fogyatékos személyt gondozó családok számára, melyet az Információs Pontok Hálózata működtet, a hálózat vezetője pedig a Kézenfogva Alapítvány.

Elérhető itt: https://info.kezenfogva.hu/

Azért hoztuk létre az Infóbázist, mert a fogyatékos embereket nevelő családok körében komoly információhiányt tapasztalunk, pedig ők lennének leginkább ráutalva a napra kész adatokra: milyen ellátásra, szolgáltatásra jogosultak, milyen támogatás illeti meg őket stb. Az alapvető tudás hiányában ezeknek a családoknak a kiszolgáltatottsága nő, kirekesztődnek, társadalmi egyenlőtlenségük fokozódik. 

Segíts Te is azzal, hogy megosztod ezt a blogbejegyzést! Köszönjük!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezemfogva.blog.hu/api/trackback/id/tr548403968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása