HTML

Támogasd munkákat!

Add adód 1%-át a KézenFogva Alapítványnak! Adószám: 18050495-2-43

További adományt az alábbi számlára utalhatsz: Bankszámla szám: 11991102-02135012

Rólunk

Azoknak segítünk, akik kérni sem tudnak. A fogyatékos emberek ügye a mi ügyünk! A KézenFogva Alapítvány 1993 óta küzd azért, hogy a fogyatékos emberek is egyenlő jogú tagjai legyenek a társadalmunknak.

Kézenfogva Alapítvány a Facebook-on

Történetek fogyatékos emberekkel, emberekről és emberekért

2016.02.19. 08:46 K+F

Örökbefogadnál fogyatékos gyermeket?

Címkék: család segítség gyerek életképek down fogyatékosság fogyatékos ember Kézenfogva Alapítvány

A fogyatékos gyermekeknek nagyon kevés esélyük van arra, hogy az intézményi létből családba kerüljenek. Évente átlagosan 800 örökbefogadás történik, ebből csupán 40 a fogyatékos gyermek. Ráadásul elvétve találhatóak meg azok a befogadó szervezetek, amelyek szolgáltatásaikkal tehermentesíteni és támogatni tudják azokat a családokat (nevelőszülői vagy vérszerinti), akik fogyatékos gyermekről gondoskodnak.

A KézenFogva Alapítvány próbál segíteni. Családterápiás szolgáltatást indítottunk azoknak a családoknak, akik fogyatékos emberrel élnek együtt és úgy érzik, lelki problémáik megoldásában szakember segítségére szorulnak. 

A szolgáltatásra telefonon és e-mailben lehet időpontot kérni. Telefonszám: 20/220-86-87. Hívható: hétfőn 14.00-17.00-ig, pénteken 9.00-17.00 diszpécserünk személyesen válaszol; ettől eltérő időpontban üzenetrögzítő fogadja a hívásokat. E-mail cím: csaladterapia@kezenfogva.hu. Következő lépésként egy kollégánk a probléma természetével kapcsolatban feltesz pár kérdést. Ezek alapján terápiás csapatunkkal megbeszéljük, ki tud a problémáival foglalkozni.

 

Te fogadnál örökbe fogyatékos gyermeket?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezemfogva.blog.hu/api/trackback/id/tr168401282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása