HTML

Támogasd munkákat!

Add adód 1%-át a KézenFogva Alapítványnak! Adószám: 18050495-2-43

További adományt az alábbi számlára utalhatsz: Bankszámla szám: 11991102-02135012

Rólunk

Azoknak segítünk, akik kérni sem tudnak. A fogyatékos emberek ügye a mi ügyünk! A KézenFogva Alapítvány 1993 óta küzd azért, hogy a fogyatékos emberek is egyenlő jogú tagjai legyenek a társadalmunknak.

Kézenfogva Alapítvány a Facebook-on

Történetek fogyatékos emberekkel, emberekről és emberekért

2016.05.23. 10:46 K+F

Matyi állatokat tanul

Címkék: család mindennapok életképek elfogadás fogyatékosság down szindróma downkór KézenFogva Alapítvány Kézenfogva Alapítvány

Matyival tanuljuk az állatokat. Két állatot mutatok neki és kérem, hogy válassza ki egyiket vagy másikat. Már felismeri a bocit, bárányt, kutyát, cicát, zsiráfot, elefántot, zebrát, panda macit, malacot, oroszlánt, mókust, rókát. Haladunk szép lassan. Közben kiderült, hogy a boci hangját utánozza és a kutyust is. De a videó készítésénél ezt még nem tudtam, ezért itt ez most lemaradt. Majd a következő videóban. :)

Itt tudjátok megnézni milyen ügyes: https://drive.google.com/open?id=0B3qF5HHFW3S9THZ2MnVVZ19OWGc

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezemfogva.blog.hu/api/trackback/id/tr158740138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása